Ίδρυση

Η PANMAR ιδρύθηκε με κύριο στόχο τη δραστηριοποίηση στις διεθνείς μεταφορές και την αποστολή εμπορευμάτων, με αποτελεσματική διαχείριση όλων των αποστολών σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχουμε δημιουργήσει επιχειρηματικές συνεργασίες με τα πιο αποτελεσματικά και αξιόπιστα διεθνή πρακτορεία μεταφορών σχεδόν σε όλους τους λιμένες του κόσμου. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό για να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις και τα αιτήματα των πελατών μας για όλα τα είδη αποστολών δια θαλάσσης, αέρος, οδικώς, σιδηροδρομικώς και με δεξαμενές.

Ιδρυτής

Ο ιδρυτής της εταιρείας μας είναι ο κ. Ανδρέας Περικλέους, πρόεδρος της PANMAR. Είχε ως στόχο τη σοβαρή ενασχόλησή του με την αγορά των μεταφορών, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης διακίνησης εμπορευμάτων. Με βάση τη 25χρονη εμπειρία του στον τομέα των μεταφορών, έχει ως φιλοσοφία την εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με την πολύχρονη αυτή εμπειρία, το όραμά του ήταν πάντα η εδραίωση μακροπρόθεσμων σχέσεων τόσο με τους πελάτες όσο και με τους συνεργάτες /εταίρους προς όφελος της επιχείρησης.

Ομαδική Εργασία

Η ομάδα μας περιλαμβάνει επαγγελματίες υψηλού επιπέδου. Η μέχρι σήμερα επιτυχία μας βασίζεται στην επαγγελματική ομάδα μας, η οποία βοηθά επίσης τους πελάτες μας να αναπτυχθούν στην ευρωπαϊκή αγορά. Στόχος μας είναι πάντα η υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών. Πιστεύουμε ότι τα υψηλής ποιότητας πρότυπα είναι το μέσο που οδηγεί στην επιτυχία.

Επιτυχία

Η επιτυχία μας στηρίζεται στην ικανότητά μας να παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών διαχείρισης διακίνησης εμπορευμάτων με απρόσκοπτο τρόπο, που ελαχιστοποιεί το άγχος για τους πελάτες μας. Αυτό γίνεται εφικτό με μια αξιόπιστη, ανταγωνιστική και ευέλικτη προσέγγιση στον τρόπο εργασίας μας που μας επιτρέπει να ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας.