Χειριζόμαστε όλες τις αποστολές εμπορευμάτων αεροπορικώς με τον πιο επαγγελματικό, αξιόπιστο και ταχύ τρόπο, είτε πρόκειται για εξαρτήματα αυτοκινήτων, ηλεκτρονικό εξοπλισμό ή έντυπο υλικό.

Η PanMar Ltd διαθέτει ένα δίκτυο γραφείων και πρακτόρων σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα, με ένα μόνο τηλεφώνημα, να συντονίζετε τις αποστολές εμπορευμάτων αεροπορικώς σε όλο τον κόσμο με τον πιο ασφαλή, έγκαιρο, απρόσκοπτο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Στην Panmar Ltd ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας για αεροπορικές εμπορευματικές μεταφορές από την ίδρυσή μας, με γρήγορες και αποδοτικές υπηρεσίες και με ασύγκριτες επιδόσεις έγκαιρης εκτέλεσης. Η δέσμευσή μας απέναντι στους πελάτες μας είναι ισχυρή όπως πάντα.

Η PanMar Ltd παρέχει ταχείες υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων σε παγκόσμιους προορισμούς. Οι υπηρεσίες μας από αεροδρόμιο προς αεροδρόμιο είναι ιδανικές για πελάτες με μεγάλο όγκο εργασιών που απαιτούν επείγουσα παράδοση. Παρέχουμε υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και το χρονοδιάγραμμά σας.

Επιλέγουμε τον καταλληλότερο μεταφορέα για το φορτίο σας, στοιχείο που μας δίνει ένα προβάδισμα σε σχέση με άλλες εταιρείες αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών. Παραδείγματος χάριν, ο υπολογισμός των διακυμάνσεων των θερινών και χειμερινών δρομολογίων και οι συνέπειες των περιορισμών μεγέθους και βάρους θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα περιττά κόστη και τις καθυστερήσεις στη μεταφορά των εμπορευμάτων σας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μολονότι παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία προσφερόμενων υπηρεσιών, εντούτοις το σημαντικότερο εργαλείο μας είναι η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Δείχνουμε προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε αποστολή που χειριζόμαστε. Επιλέγουμε προσεκτικά την κατάλληλη μεταφορά για το προϊόν σας, όποιο κι αν είναι αυτό, και θα του δείξουμε την προσοχή που απαιτείται.

Υπηρεσίες για εσάς:

  • Αεροπορική Εμπορευματική Μεταφορά – Άμεσες υπηρεσίες & Υπηρεσίες Ενοποίησης Φορτίων.

  • Εκτελωνισμός & Μεταφορά.

  • Αυτοματοποιημένη Παρακολούθηση Κατάστασης Αποστολής.

  • Χειριστές Μεταφοράς Πολλαπλών Μέσων.

Μπορούμε να καλύψουμε τις συνολικές μεταφορικές σας ανάγκες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είτε στέλνετε το μικρότερο είτε το μεγαλύτερο φορτίο σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, απλά βασιστείτε σε εμάς, αφού μπορούμε να μεταφέρουμε το φορτίο σας στον καθορισμένο τόπο στον συντομότερο δυνατό χρόνο.